Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Juhlatilat Turku / Juhlapaikat Turku

 Kristallivintti

Juhlatila 

Vuokraamme toimivaksi remontoitua, mutta perinteikästä ja tunnelmallista navetanvinttiä kaikenlaisiin kokouksiin ja juhlatilaisuuksiinJuhlatila soveltuu muutaman kymmenen hengen juhlista aina 120 hengen pöytäkattauksellisiin tilaisuuksiin. Laaja piha-alue mahdollistaa monenlaisten tapahtumien järjestämisen. Navetanvintillä on sähköt esim. orkesteria varten. Juhlatila sisältää esillepanotilan pitopalvelua varten (ei täysvarustettua keittiötä) sekä kylmäsäilytystilaa. Osa viereisestä peltomaasta on muokattu juhlavieraiden käytössä olevaksi parkkipaikaksi, joten paikalle voi saapua useammalla autolla tai jopa tilausbussilla. Toistaiseksi juhlapaikan vuokra-ajankohta rajoittuu lähinnä kesäkuukausiin. 

Palvelut

Vuokrahinta on 1100€ (sis. ALV). Vuokra-aika alkaa juhlia edeltävänä päivänä klo 12:00 ja päättyy juhlia seuraavana päivänä klo 18:00.

Hinta sisältää tilan (navetanvintti piha-alueineen), peruskalusteet (tuolit ja pöydät) sekä pöytäliinat. Myös astiasto on vuokrattavissa. Jälkisiivous on sovittavissa Kristallivintin kanssa. 

Kristallivintillä ei ole A-oikeuksia, joten omien juomatarjoilujen järjestäminen on mahdollista.

Vuokraamme ensisijaisesti vain juhlatilaa, mutta voit kysellä pitopalveluiden yhteystietoja myös meiltä.